jeudi 19 décembre 2013

Στο... σκαμνί Σίμος, Mega και η γαλάζια «Ομάδα Αλήθειας» - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Στο... σκαμνί Σίμος, Mega και η γαλάζια «Ομάδα Αλήθειας» - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ''Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα. Βία είναι τα τρία μνημόνια. Βία είναι να μην μπορείς να έχεις να ταΐσεις το παιδί σου. Βία είναι να μην έχεις ρεύμα που είναι τα βασικά. Βία είναι να μην έχεις φάρμακα. Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση ,το οποίο είναι αυθαίρετο.
(Σ.Σ.: Παρεμπιπτόντως, το «Ποντίκι» ήταν η πρώτη και για πολύ καιρό η μόνη εφημερίδα που ανέδειξε συστηματικά το θέμα των παρανομιών του Mall, για τις οποίες το πράσινο φως έδωσε ο ίδιος ο Σημίτης. Να υποθέσουμε ότι ανήκει στους... ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης;)

Ανομία είναι που ο λαός της Αθήνας δεν μπορεί να κατέβει για να κάνει μπάνιο στην παραλιακή γιατί όλα είναι κλειστά από κέντρα διασκέδασης και από άλλους χώρους. Βία είναι η ΡΙΚΟΜΕΞ. Βία είναι το “Σαμίνα”. Όλα αυτά είναι βία. Αυτό όλο δημιουργεί τις αντιδράσεις σε αυτούς που πλήττονται να έχουν μια αντίδραση η οποία δεν είναι θεμιτή. Ξέρετε γιατί; Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο: στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε: ελάτε να μετασχηματίσετε την οργή σε ένα κίνημα που θα τους ρίξει, σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ».''


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire